Player_slider

Artikler

Hold din fodboldviden opdateret med Ronaldo.com

Hos Holdsport er vi meget glade for alle vores medlemmer, og vi gør alt, hvad vi kan, for at I får den bedste service hele året rundt.

Mange af Jer er interesseret i fodbold, og det forstår vi godt. Det er den mest populære sport på vores klode, som dyrkes af millioner og atter millioner af udøvere. Denne sommer tiltrak VM i Rusland al opmærksomheden i en måned, og vi var vel alle stolte af de danske drenge, som nåede helt til ottendedelsfinalen og spillede lige op med de senere guld- og sølvvindere, Frankrig og Kroatien.

Når man sidder derhjemme, er på farten, holder pause eller får sin frokost, så er det rart lige at få et overblik indenfor fodboldens verden. Hvem skifter klub, hvordan gik kampen i går, hvem smider træneren på banen og bænken til dagens kamp, og hvordan går det lige med vores danske profiler i udlandet?

Alt dette og meget mere er samlet på fodboldsitet ronaldo.com. Danmarks nye, spændende og ultraopdaterede site med fodboldnyheder giver dig alt det nye, der rører sig om Superligaen. Hver uge finder du omfattende optakter, som går helt tæt på klubberne angående skader, karantæner, bud på opstillinger og profiler samt formkurve.

Desuden bidrager sitet også med fyldige referater af samtlige Superligakampe, ligesom de gør en dyd ud af at lægge dem op på dommerfløjtet. Så hvis du vil have det nyeste og friskeste fra dit yndlingshold, så er det her, du skal holde øje.

Vi kan dog se, at det ikke kun er Superligaen, ronaldo.com har fokus på. Alle væsentlige nyheder fra det store udland kommer også ind med lynets hast.

Alle de vigtige ligaer, kæmpeprofiler og europæiske giganter tages under kærlig lup, så hvad enten du er til Premier League, La Liga, Bundesliga eller Serie A finder du det hos Ronaldo.com - Juventus, Real Madrid, Manchester United, Bayern München, AC Milan, FC Barcelona, Liverpool, Borussia Dortmund, PSG eller andre, så skal du nok få dine nyheder.

Er du desuden en af dem, der elsker at følge vores store danske spillere i udlandet, så er der også rig mulighed for det. Hver af A-landsholdsspillerne har deres egen profil, hvor alle nyheder om dem kommer ind. 

Så hvis du gerne vil opdateres om Nicklas Bendtner, Christian Eriksen og Kasper Schmeichel, så er det lige stedet.

Hos Ronaldo.com/dk er de ikke bange for at sige deres mening, og du finder ofte en blog med kloge ord og en holdning til et eller flere aktuelle emner i fodboldens forunderlige verden.Sladder og Top 10-lister kan findes i deres "Offsite", som bringer dig de mere kulørte historier.

Vi bruger selv ronaldo.com/dk, og vi sender hermed vores varmeste anbefalinger til alle vores medlemmer, hvis man vil havde det bedste, fedeste og nyeste info om Superligaen, internationale ligaer og store danske profiler.

Gør som 904000 andre og opret dig hos Holdsport