Player_slider

Artikler

Guide: Oddsbonusser er i rivende udvikling - sådan finder du de bedste

Følelsen af at ramme rigtigt på drømmekuponen giver dagen ekstra fest og farve, og det er en fantastisk fornemmelse når dine odds går hjem. Når du spændt venter på, at den sidste kamp fløjtes i gang, og du ivrigt følger med i kampens udvikling. Lige pludselig ser du dit hold hamrer bolden i nettet til 1-0, senere 2-0 og sidst 3-0. Nu er du sikker på, at din oddskupon går hjem, og der venter dig en dejlig sum penge, der bliver sendt din vej uden at du har rørt en finger. I stedet har du fået spænding for alle pengene, og dagen kunne ikke blive bedre. Det er svært at finde noget, der kan sammenlignes med følelsen af at vinde på oddset, men det er vigtigt at huske, at det hurtigt kan gå den anden vej. Når du bliver stædig over de mange nederlag i overtiden og kun kan tro, at næste kupon er en sikker vinder. For at undgå og minimere risici for at tabe unødvendige penge på oddset, så er det i stedet fordelagtigt at udnytte de mange tilbud på oddsbonusser, der findes på næsten alle spilsider. 

oddsbonusser

Find de bedste tilbud - der er masser af dem

Siden liberaliseringen af spilmarkedet i Danmark og mange andre lande, er markedet eksploderet, og sider som Bet365, Unibet og Bwin oplevet massiv udvikling og tilgang af spillere. Det har også betydet, at siderne er i intern konkurrence om at hverve og holde på brugerne, hvilket har medført vanvittige tilbud til nye og eksisterende spillere. For bedst muligt at holde på brugerne kræver det, at siderne kan tilbyde attraktive oddsbonusser og kampagner. Derfor kan det være en god investering at holde øje med de mange tilbud fra de forskellige udbydere, for du kan virkelig indsamle en lang række tilbud, hvis bare du er opmærksom. Hos nyecasinonorge.org/bonus/odds får du et samlet overblik over de bedste tilbud til dig, så du får de bedste forudsætninger for at vinde over bookmakerne. 

Det skal du være opmærksom på

En oddsbonus afhænger som regel af tre faktorer, og hver side har deres helt egen regelsæt og krav for at få indløst deres bonus. Derfor er det vigtigt at du bruger forskellige sider til at sammenligne de mange tilbud, så du ikke snyder dig selv. Det første ud skal kigge på er, om siden har indbetalingskrav. Nogle sider tilbyder nemlig gode bonusser uden krav om indbetaling. Her kan du nemt høste gratis tilbud på slotmaskiner, hvor du kan få mellem 10-100 freespins, blot for at oprette dig på deres side. Andre sider har indbetalingsbonus, hvilket vil sige, at du som regel for dobbelt-op på første indbetaling - altså, hvid du smider 250 kroner ind, så har du i stedet 500 at spille for. Her er det vigtigt at lægge mærke til, at der altid er et gennemspilningskrav af oddsbonussen. Find derfor den side med lavest gennemspilskrav, så du kan hive pengene ud hurtigst muligt, hvis du er heldig og vinde. Alle sider har et tilbud, der svært at sige nej til. Hver opmærksom på de forskellige muligheder og sammenlign de forskellige tilbud, så du får mest ud af pengene og størst mulighed for at vinde!

Populære artikler
bet Bet: Sådan kommer du i gang med dine bets!

Bet: Hvis du vil i gang med at spille penge på bets, så finder du en masse gode råd her!

Gratis foreningssystem Få et gratis foreningssystem og spar tid

Klubbens ansvarlige råder med Holdsport over et onlineredskab med mange muligheder. 

psg-troje PSG trøje | Find din PSG shop hos UnitedSport.dk
Gør som 873000 andre og opret dig hos Holdsport