Player_slider

Artikler

Fodbolde | Køb dine fodbolde hos UnitedSport.dk

Den største turnering for klubhold af dem alle er sparket i gang - det er her, hvor alle de største stjerner brager sammen i det allermest intense opgør, og hvor der nærmest er garanti for mål i verdensklasse, de frække detaljer og ikke mindst overraskende sejre til småhold mod giganterne. Det er selvfølgelig Champions League, vi snakker om - og turneringen er allerede Champions League er fuld gang. De første fire kampe i gruppespillet er allerede afviklede. De fleste af favoritterne har lagt stærkt fra land som forventet af langt de fleste fodboldelskere. En smule overraskende er det dog, at ingen af favoritterne har hevet maksimum point i land. Traditionen tro er der altid helt nye bolde i Champions League, og i år er på ingen måde en undtagelse. Turneringens nye bolde splinterny - og vi har hos Holdsport været heldige at få fingre i den nye bold. Hos UnitedSport finder du de nye Adidas fodbolde og andre billige bolde til alle behov!

Champions League er noget enhver fodboldelsker ser frem til hver eneste sæson. Det er her, vi får alle de store kampe på programmet! Især når gruppespillet slutter og de allerførste 1/8-dels finaler sparkes i gang i februar. Det er her det i sandhed gælder. Champions League turneringen har eksisteret siden 1955, hvor det hedder Den Europæiske Mesterholdsturnering frem til 1992. Dengang var det kun mestrene fra de forskellige lande, der fik lov til at deltage. I ‘92 blev strukturen lavet om og navnet ændret til Champions League, som vi kender det i dag. Det betød, at turneringen voksede, da der kom flere deltagende hold. Fra ‘92 var det ikke kun mesterholdene, der kunne deltage - til gengæld blev der skabt en rangering mellem landene, der bestemmer hvor mange hold, der kan kvalificere sig fra de enkelte lande.

fodbolde

Champions League: De nye fodbolde

De nye bold, der bliver brugt i dette års Champions League, produceres af Adidas. Bolden er lavet af syntetisk læder med et beskyttende lag, der består af 100% polyurethan. Derudover er den fremstillet hele sømløs, da bolden er “termisk limet”. Det betyder, at lagene nærmest er smeltet sammen i stedet for de traditionelle sømninger. Det gør bolden lettere at styre samtidig med, at der ikke kommer vand ind i bolden! Bolden har naturligvis også fået FIFA Quality Pro-stempel, som betyder, at den er godkendt af FIFA til professionel brug.

Hos Holdsport har været så heldige at få fingre i en af den nye Champions League Adidas fodbold for at skrive en anmeldelse. Designet har ikke gennemgået særligt store forandring siden 2001, og bolden minder utrolig meget om sidste års bold fra den store klubturnering, hvor bolden havde en hvid base med farvede stjerner. I år er der vendt op og ned på farven, så basen er blevet cyan blå med hvide stjerner, der er konstrueret som boldens felter i modsætning til de klassiske seks-kanter, som vi allesammen kender fra en almindelig fodbold. Den blå base med de hvide stjerner giver bolden et fantastisk look, når de svæver igennem luften med backspin, der nærmest får farverne til at flyde sammen. Det kan faktisk slet ikke understreges, hvor lækkert det ser ud, når man slår en halvlægger på tværs af banen! Overfladen har også fået en “ru” tekstur, der sørger for, at din berøring med bolden bliver ekstra god. Det hjælper dig i enhver situation, så disse fodbolde ikke bare ‘smutter’ fra dig på grund af glatte overflader.

Holdsport havde en boldene med på banen for at teste den igennem. Man mærker tydeligt ved de første par indersideafleveringer, at bolden er utrolig let at kontrollere. Bolden opfører sig præcis, som den skal - ingen unoder på denne front. Også på længere afleveringer over 30-40 meter følger bolden banen, som foden har dikteret. Der en vis form for ‘bund’ i bolden, der gør den meget lettere at styre. Der er ingen tvivl om, at det er en kvalitetsbold. Selv på afslutninger, når der bliver sparket igennem (på trods af, at jeg ikke rammer målet særligt ofte), mærker man igen, hvor meget lettere det er at styre bolden sammenlignet med almindelige fodbolde fra en serie-kamp.

adidas fodbold

Bedømmelsen af den nye bold:

Som nævnt lige over er der ingen tvivl overhovedet om boldens kvalitet! Den er let at styre, den ‘gør, som du beder den om’, og flyver ikke rundt og knækker i luften, som vi oplevede med VM-bolden ‘Jambulani’. Her er der tale om et helt anden slags bold, hvor grip og kontrol er nøgleordene.

Designet og farverne er blevet peppet op, som giver et friskt pust til hele looket. Når den er i luften og spinner, og det hele smelter sammen mellem blåt og hvidt giver det et virkeligt ‘hurtigt look’ - det er klart trin op i forhold til sidste år!

Til sidst: Champions League fodbolde! What’s not to like? Det er turneringen, som vi alle har store forventninger til - der er vel kun VM, der er større. Så selvfølgelig er det et krav, at man i Champions har det bedste udstyr til rådighed.

Køb din Adidas fodbolde hos UnitedSport

Står du også mangler den nye Adidas fodbold? Så burde du hoppe ind forbi UnitedSport.dk. Her finder du et stort udvalg til alle niveauer og i forskellige prisklasser. Den nye Champions League bold er bestemt ikke én, som fodboldelsker bør undvære i deres samling af fodbolde!

Populære artikler
manchester-united-trøje Manchester United trøje | Se udvalg hos UnitedSport.dk

Her finder du Manchester United trøjer og fodboldtøj til børn og voksne.  Der tilbydes både Manchester Uniteds…

manchester-city-trøje Manchester City trøje | Man City shop hos UnitedSport.dk

Den nye Manchester City trøje er kommet! Du kan finde et stort udvalg af Manchester City fodboldtrøjer med try…

business-intelligence Business Intelligence
Gør som 689000 andre og opret dig hos Holdsport