Player_slider

Artikler

Betting: Sådan kommer du i gang med betting

Betting

Betting er vokset markant i popularitet over de sidste mange år. Der var engang, hvor det primære måde at oddse eller forsøge sig med betting, var den ugentlige Tips 13. Men det var også tilbage dengang, hvor der i store træk kun blev spillet fodbold og vist en enkelt kamp gang om ugen i fjernsynet. Sådan ser verden overhovedet ikke længere, og det er næsten umuligt at tænde fjernsynet uden, at du kan finde en eller slags sportsbegivenhed. Derfor er betting selvfølgelig også vokset og er nærmest blevet en sport for mange. Og hvis du vil være god, så kræver det tid og ekspertise på den lange bane. Det er ikke blot tilfældigheder, der er på spil. Viden er et nøgleord, når du better. Til gengæld kan der være mange grunde til at spille - og det er uanset, om du blot placerer dine bets for at give dig ekstra spænding, når du sidder og ser kampen i fjernsynet, om du altid oddser på dit favorithold. Det er naturligvis vigtigt at gøre op med sig selv, hvad formålet er, inden du kaster dig ud i betting. Der er ingen, der rammer alt, hvad de better på. 

Hvad skal jeg spille på? 

På samme måde som sportsverdenen har udviklet sig, så har betting-verdenen også udviklet sig enormt. Det betyder, at 1-X-2 ikke er den eneste mulighed, hvis du går i gang med at placere bets på en kamp eller flere. Der findes et væld af muligheder, og det kan være svært at holde tungen lige i munden, hvis du er nybegynder indenfor betting. Det er til gengæld vigtigt, at bevarer roen og tænker dig om, inden du sætter pengene på spil. Den dag i dag kan du både spille på resultatet, antal hjørnespark, antal kort, kampens målscorere, hvor mange mål, halvleg/fuldtid, asian handicap, og så videre og så videre. Nogle sites tilbyder endda at bygge dine egne væddemål, så det nærmest kun er fantasien, der sætter begrænsninger. 

 

betting

Hvad er et bet?

Det er selvfølgelig et ret vigtigt spørgsmål at få besvaret, hvis du er helt grøn indenfor betting. Derfor hjælper vi dig gennem den grundlæggende forståelse her! Når en bookmaker udbyder et bet eller på dansk odds, så vil du traditionelt blive mødt af et decimaltal i Danmark. Dette kan variere, når du spiller hos en udenlandsk bookmaker. Et eksempel kunne være, at du tror på, at A slår B til odds 2,1. Det betyder, at du får pengene 2,1 gange tilbage, hvis du rammer udfaldet af kampen. Har du bettet 100 kroner på dette, får du 210 kroner tilbage, altså en profit på 110 kr. Ret simpelt, ikke? Men hvordan har bookmakerne lige bestemt sig for det odds og ikke 1,8 eller 3,5? Det er egentlig blot en omregning fra en procentmæssig vurdering fra bookmakeren, der gør det let for dig at udregne, hvor meget du kan vinde tilbage, når du oddser. I ovenstående tilfælde betyder det, at odds 2,1 kan omregnes til en chancevurdering i procent til 47,6% for det givne udfald ifølge bookmakeren. 

Det vil altså sige, at jo lavere et bet er, jo større sandsynlig er der for et givent udfald og omvendt - ifølge bookmakeren! Måske vurderer du chancerne helt anderledes en bookmakerne, og det er her, hvor tingene oftest er interessante. Mere kompliceret er det sådan set ikke at forstå betting! Det betyder dog ikke, at du kommer til at være verdensmester inden for én dag, selvom du har forstået det måske grundlæggende princip i betting.


Bookmaker med dansk licens

Der findes et hav af bookmakere, nogle med dansk licens og en hel masse på verdensplan, der ikke har dansk licens. Men hvori ligger forskellen? Den primære fordel for dig, der vil i gang med betting er naturligvis, at dine gevinster er skattefrie, når du spiller hos en dansk licenseret bookmaker. Det gør det ikke særlig attraktivt for ret mange at spille hos bookmakere uden dansk licens, da du bliver fuld beskattet af gevinsterne - og det gør din profit meget mindre.

Samtidig er sikkerheden oftest meget bedre, hvis du vælger en bookmaker med dansk licens, da disse bookmakere bliver holdt under opsyn af de danske spillemyndigheder, som har strenge regler, der skal overholdes. Ellers får bookmakerne frataget deres danske licens. Derfor er det oftest det oplagte valg at vælge en bookmaker med dansk licens. Skattefrit og sikkert. Det er vel også de vigtigste faktorer!

Populære artikler
arsenal trøje Arsenal trøje | Find din Arsenal trøje hos UnitedSport.dk

Har du set den nye Arsenal trøje? Her finder du en billig Arsenal shop. Læs anmeldelsen af den nye Arsenal fod…

bet Bet: Sådan kommer du i gang med dine bets!

Bet: Hvis du vil i gang med at spille penge på bets, så finder du en masse gode råd her!

Holdsport8.jpg Håndboldskole - Tilmelding, betaling, kommunikation i ét

Er den årlige håndboldskole i børnenes sommerferie stressende at stå for? Holdsport!  

Gør som 873000 andre og opret dig hos Holdsport