Player_slider

Artikler

Bet: Sådan kommer du i gang med dine bets!

Bet: Sådan kommer du i gang med dine bets!

Hvis du skal i gang med spille væddemål - måske bedre kendt som odds eller bet i den moderne verden, er det vigtigt, at du får undersøgt tingene, inden du kaster dig ud i pengespil. Ellers kan du hurtigt risikere, at det bliver en dyr fornøjelse at bette. Der er mange forskellige faktorer, der gør sig gældende, når du bevæger dig ud i betting. Derudover er det selvfølgelig vigtigt, at du dine intentioner omkring bet og betting er helt klare. Spiller du for hyggens skyld? Spiller du for spændingens skyld? Spiller du for at vinde mange penge? Eller noget helt fjerde? Alle disse faktorer skal udgøre grundlaget for dine bets!


Inden du giver dig et kast med et bet, er det vigtigt at forstå, hvad et bet egentlig er. Hvis vi tager de helt simple briller på, så er et bet helt basalt sandsynlighed. En bookmaker udbyder et bet baseret på bookmakernes estimerede sandsynligheder på et givet udfald. Det betyder, at hvis du har mulighed for at spille på hold X til at vinde til odds 2.00. Det vil sige, at bookmakerne giver dig en sandsynlighed på 50%. Hvis du ønsker at vinde på den lange bane, skal du naturligvis have styr på disse begreber og din sandsynlighedsregning. Ellers kan du i mange tilfælde rode dig ud i et bet, hvor du får en dårligere tilbagebetaling, inden du burde. 

youbet
 

De fleste vil selvfølgelig gerne vinde så mange penge som muligt - det siger nærmest sig selv! Men det er også vigtigt, at du gør op med dig selv, hvor mange penge du kan tåle at tabe. For der er ingen garantier, når du putter penge på et bet! Tværtimod. Du kender garanteret udtrykket, at: “Så længe bolden er rund, kan alt ske”. Det er derfor vigtigt, at du kan ‘tåle’ at tabe, hvis du oddser. Derfor er det sjældent en god idé at spille på de helt store favoritter. Det er sjældent, at der er god værdi, og som du sikkert ved - ja, så ender selv de små hold med at slå de store hold, selvom det ikke sker så tit.

Hvis du er bruge penge på bets, så er sportsverdenen helt sikkert noget, der interesserer dig. Men det kan også være utrolig vigtig viden, når du skal sætte penge på et bestemt bet. Når du følger ekstra godt med i nyheder omkring skader, karantæner eller forudsete startopstillinger kan du nemlig tilegne dig en fordel i forhold til bookmakerne. Det er ikke altid, at bookmakerne når at være opdateret på alle fronter, da de har mange kampe og events at holde styr på. Det kan også være, at du har ekstra godt styr på nogle statistikker eller stimer, som bookmakerne ikke har opdaget, før de udbød lige netop det bet, som du har tænkt dig at spille. Derfor gælder det også nogle gange om at være ‘hurtig på aftrækkeren’, når du placerer dit bet - for bookmakerne formår oftest at justere deres bets hen af vejen! 

Hvis du ikke selv er super interesseret i sportsverdenen eller ikke har tiden til at sætte dig ind i alt info, statistik og så videre inden kampene, er der oftest mange gode råd at hente på nettet. Der findes utallige sider, hvor du kan finde gode spiltips eller forslag til odds, hvor eksperter og professionelle bettere deler ud af deres ekspertise enten gratis eller mod betaling. Det er i mange tilfælde smart at tjekke lidt op på eksperternes råd, hvis du udelukkende sætter penge på et bet for at vinde penge. Eksperterne har altid en finger på pulsen, og det bliver aldrig en dårlig idé. Det er dog vigtigt at huske på, at ingen eksperter rammer 100% af alle bets. Det kan praktisk talt ikke lade sig gøre at vinde hver eneste gang. 

Når du vælger at tage imod råd fra eksperter eller andre gode råd fra en hjemmeside med spiltips, er det selvfølgelig en god idé at tjekke op på deres statistikker, og om den såkaldte ‘ekspert’ rent faktisk kommer med gode spiltips. Hvis eksperten ikke har et positivt afkast på den lange bane, er det måske en selvudråbt ekspert - og dem skal du naturligvis passe på med.

 

Et af de bedste råd hvis du gerne vil være seriøs med dine bet er at gøre dig selv til en ekspert. Det er en meget tidskrævende proces, men hvis du investerer tiden, kan du forhåbentligt skabe et vedvarende overskud på den lange bane. Det kræver til gengæld meget viden, for det betyder, at du skal være klogere end bookmakerne. Hvis du gerne vil være en ‘ægte’ ekspert, er det en god idé at vælge et område, hvor der ikke findes tusindvis af eksperter i forvejen - en niche. Her er det oftere sværere for bookmakerne at være helt opdaterede med deres bet, og det er oftest her, du kan finde allermest værdi på dine bets. 

Populære artikler
Landsholdsspillere bliver ikke født sidst på året

Fysikken spænder ben for store talenter født i sidste kvartal i fodbolddanmark. 

Infoskærm i klubhuset

Opret en infoskærm til klubhuset. Holdsports infoskærm viser aktiviteter, kluboplysninger og mere for besøgend…

Floorball vokser frem i Danmark

Med en stigning på 20% i medlemstal det seneste år, er floorballsporten stødt stigende. 

Gør som 784000 andre og opret dig hos Holdsport