Mere tid til foreningsliv

Tusindvis af klubber og foreninger i alle størrelser – fra store flerstrengede foreninger til små lokale klubber – benytter Holdsport til kontingentopkrævning, kommunikation og medlemsadministration online.
Mobile_payment
Calendar

Alle foreningsværktøjer samlet ét sted

Et fuldt integreret medlemssystem til din forening

Vi har samlet alt, hvad der kræves for at gøre hverdagen nemmere i foreningslivet. Holdsports mange funktioner letter dagligt arbejdsgangen i gymnastik- og idrætsforeninger, motions- og fitnesscentre, danseskoler og alt derimellem i både Danmark og udland.
Vi hjælper klubber og foreninger med at administrere aktiviteter i kalenderen, holde overblikket over medlemmer, indkræve kontingent, håndtere bogføring, kommunikation med medlemmer, booking af ressourcer og meget mere.

Hvorfor Holdsport

Foreningsarbejde har aldrig været lettere

Tættere på medlemmet
Holdsport er dit helt uundværlige værktøj til medlemskoordinering og -kommunikation. Aldrig har du været tættere på foreningens medlemmer.
Økonomi på autopilot
Opkræv automatisk kontingent og lad os tage hånd om bogføringen. Med Holdsport får du alt, din forening skal bruge, til at holde styr på økonomien.
Intelligent kalender
Bevar overblikket over aktiviteterne i klubben. Kalenderen sørger for, at du altid er opdateret på, hvad der rører sig på klubbens hold.
Styrket sammenhold
Fokusér på det sociale i foreningen, imens vi klarer det administrative. Del billeder fra sidste event, før statistikker, chat med holdet og mere.

Brugere

Et medlemssystem for alle i foreningen

Holdsport kendetegner sig ved at være et system for alle i foreningen. Uanset om du er træner, kasserer, almindeligt medlem eller blot forælder til et medlem, så er du involveret via Holdsport-appen. Her foregår det daglige liv omkring kamp og træning, hvilket gør Holdsport til Danmarks største sociale sportsmedie.
35.726
klubber
214.430
hold
1.786.918
spillere
125.712
Forældre

Brugeres feedback

Det siger vores brugere om os

Hver måned logger mere end 180.000 glade brugere ind på Holdsport for at holde sig opdateret på deres hold. Læs her, hvad nogle af dem siger om os.
User_sample
Katrine_hviid
Farooq_rashid
User_sample
Tina_helsinghoff
User_sample
Holdsports kontingentsystem har lettet arbejdet for mig personligt, fordi systemet kan udstede kontingent til opkrævning til mange/alle medlemmer på én gang.
Theis Ziedoy
Kasserer, BK Skjold
Holdsport er nemt at administrere og meget brugervenligt. Det tager ikke flere timer at sætte sig ind, og vi kender mange, der er glade for Holdsport.
Katrine Hviid
Administrator, Team Århus Floorball
Ingen andre kan matche hverken Holdsports pris eller kvalitet. Overordnet set har jeg været meget tilfreds med Holdsport, fordi det gør mit arbejde som træner meget lettere.
Farooq Rashid
Træner, Copenhagen City Taekwondo Klub
Jeg ved altid, hvornår vi har en aktivitet på holdet, fordi påmindelserne bliver sendt ud igen med nogle dages mellemrum, hvis man som spiller ikke får svaret ja eller nej til aktiviteten.
Mathias Fritz
Spiller, HEI Håndbold, U16 Drenge
Som forælder er det rart at kunne se i systemet, hvor mange af holdets spillere, der kan komme den enkelte dag. For så kan man aftale kørsel med de andre deltagende spilleres forældre.
Tina Helsinghoff
Forælder til Amalie på 12 år, Sunds GF

Kontingent

Optimér indtjeningen med Holdsport

Oplever du, at det kan være svært at få medlemmer til at betale kontingent til tiden? Hos Holdsport oplever vi, at vores klubber og foreninger aldrig har haft færre udestående kontingent betalinger.
Automatiske opkrævninger
Kontingent og opkrævninger dannes og udsendes automatisk til medlemmerne.
Læs mere
Automatisk spærring
Mulighed for spærring ved manglende kontingentbetaling.
Læs mere

Funktioner

Funktioner til alles behov

Holdsport er dit komplette system med funktioner til at klare alle slags opgaver på et hold eller i en klub. Den interne kommunikation har aldrig været nemmere.
online kalender
Kontingentopkrævning
Medlemsoversigt
Regnskabsprogram til forening
hold app
Hjemmeside til forening
notifikationer
Send gratis SMS mailkorrespondance
icons8-chat-100.png
Mobilepay forening.png
persondataforordning-foreninger
Centralt foreningsregister
Events
Taktik
Håndoffice kluboffice
klubtøj gratis webshop
booking.svg
Match report.jpg
Kalender

Planlæg holdets kampprogram med træning, kampe, stævner og meget mere i én fælles online kalender for både træner og medlemmer.


Læs mere
Kontingentopkrævning

Slå automatisk kontingentopkrævning til på hold og medlemmer. Spær medlemmer fra at deltage i aktiviteter, hvis ikke de betaler kontingent.

Læs mere
Medlemsoversigt

Overskueligt og brugervenlig medlemsoversigt til både enkeltstående hold og større foreninger. Få styr på medlemsadministrationen.

Læs mere
Regnskab

Integration til regnskabsprogram med automatisk afstemning. Slip for kassererrollen og lad Holdsport klare bogføring i økonomisystem.

Læs mere
App

Tilmelding og kommunikation vedrørende kamp og træning foregår i Holdsport-appen, som er gratis for både trænere og medlemmer.

Læs mere
Hjemmeside

Byg en hjemmeside, der snakker sammen med Holdsport. I vil altid opleve, at der er liv i kalenderen, og kontaktoplysninger stemmer.

Læs mere
Notifikationer

Automatiske notifikationer holder medlemmer opdateret om næste aktivitet i kalenderen, så man aldrig misser træning.

Læs mere
SMS og e-mail

Informér hold, afdelinger, udvalgte trænere/medlemmer, som du vil, via indbygget SMS- og e-mailudsendelse

Læs mere
Chat

Chat løs med dine holdkammerater om stort og småt eller del information internt i trænergruppen, uden medlemmer får besked.

Læs mere
Mobilbetaling

Betal dit kontingent direkte fra din telefon vha. MobilePay eller betalingskort, så du ikke spærres fra at kunne tilmelde dig aktiviteter.

Læs mere
GDPR

Holdsport stiller sikkerhed for jeres oplysninger som databehandler, mens foreningen agerer dataansvarlig. Alt GDPR er på plads.

Læs mere
Centralt ForeningsRegister

Automatisk indberetning af medlemstal til Centralt ForeningsRegister. Holdsport holder styr på ind- og udmeldelser det forgangne år for jer.

Læs mere
Events

Opret offentligt tilgængelige events såsom en efterårs- eller sommercamp. Tilmelding mod betaling for både medlemmer og ikke-medlemmer.

Læs mere
Gratis Værktøj til Holdopstilling / Startopstilling

Få et gratis værktøj til holdopstilling / startopstilling med integration til team kalender og maser af smarte funktioner


Læs mere
KlubOffice og HåndOffice

Alle nye medlemmer registreres automatisk i henholdsvis KlubOffice eller HåndOffice. Vælg evt. at kun betalende medlemmer registreres.

Læs mere
Webshop

Stil en webshop til rådighed for medlemmerne. Sælg spillesæt, merchandise, billetter mm. og promovér nye varer via Holdsports mailsystem.

Læs mere
Booking

Administrer bane- og haltider, udstyr mm. i bookingsystem, hvor medlemmer selv reserverer tider. Mulighed for booking mod betaling.

Læs mere
Kampreferat

Skriv og udarbejd kampreferater på ingen tid.

Læs mere

Anmod om en demo
Holdsport PRO

Send os dine oplysninger, så vi kan tilmelde dig en gratis prøveversion af Holdsport PRO, med adgang til alle betalingsfunktioner og fri for reklamer. Du vil få støtte fra en specialist til at oprette din konto og få din klub op at køre. Og hvis du ikke er tilfreds, kan du fortsætte med at bruge vores gratis version.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner
Få det bedste klubsystem til, at hjælpe dig med driften i klubben