10
:
17
NFH - SGF
Det var en jævnbyrdig uskøn første halvleg, hvor ingen af holden fik rigtigt gang i spillet, der også var præget af 2 forsvar der heller ikke rigtigt fat, men med afslutninger der ikke var for gode, det gjorde arbejdet forholdsvis ret for begge målmænd. Pauseføringen til NFH kan der ikke siges ret meget om, og den kunne være faldet begge veje. Anden halvleg udviklede sig katastrofalt for vores piger, en scoringspause på 10 minutter fra det 1. til 10. minut blev afgørende for gik NFH fra 7-6 til 13-6, spillet kom aldrig til at hænge sammen i anden halvleg, det blev dog bedre mod slutningen af kampen, men der var toget kørt og ingen mulighed for at rette op på resultatet, omvendt havde NFH ikke den skræmmende styrke jeg havde forventet, og kampen viste at hvis de stiller med det hold i Ravnsborg Hallen bør det være et hold vi kan spille op med, udtaler træner Hans-Otto Holt Larsen-Leonhardsen, som også er ked af at angrebsspillet ikke flød på samme lette måde som til den seneste træning, vi fik ikke sat bevægelse i angrebsspillet og tempoet var for lavt. Nu venter et andet af rækkens formodede tophold den 24/10 hjemme i Ravnsborg Hallen kl. 14.00 mod Eskilstrup Håndboldklub som i deres første kamp spillede uafgjort mod NFH. Husk håndbold skal ses i hallen
Halvleg
Christina Engelbrecht Fausing 1-0
Mål
Goal_3
0'
3'
Goal_3
Stine K Wolter 1-1
Mål
5'
Goal_3
Tilde Normand 1-2
Mål
Susanne Hansen 2-2
Mål
Goal_3
8'
Mette Marie Holt Larsen-Leonhardsen 3-2
Mål
Goal_3
9'
10'
Goal_3
Marianne Kragh Arnesen 3-3
Mål
11'
Goal_3
Julie Skov 3-4
Mål
Mette Marie Holt Larsen-Leonhardsen 4-4
Mål
Goal_3
15'
16'
Goal_3
Henriette Klingberg-Nielsen 4-5
Mål
Christina Engelbrecht Fausing 5-5
Mål
Goal_3
19'
21'
Goal_3
Tilde Normand 5-6
Mål
Halvleg
0'
Goal_3
Tilde Normand 5-7
Mål
Pernille Mortensen 6-7
Mål
Goal_3
1'
1'
Goal_3
Tilde Normand 6-8
Mål
3'
Goal_3
Tinella Svarrer 6-9
Mål
6'
Goal_3
Stine Lynge Fønsskov 6-10
Mål
9'
Goal_3
Julie Skov 6-11
Mål
10'
Goal_3
Tilde Normand 6-12
Mål
Pernille Mortensen 7-12
Mål
Goal_3
11'
11'
Goal_3
Julie Skov 7-13
Mål
16'
Goal_3
Tilde Normand 7-14
Mål
17'
Goal_3
Tilde Normand 7-15
Mål
20'
Goal_3
Tilde Normand 7-16
Mål
Christina Engelbrecht Fausing 8-16
Mål
Goal_3
22'
Pernille Mortensen 9-16
Mål
Goal_3
23'
23'
Two_min_penalty
Heidi Kania
2 minutters udvisning
Pernille Mortensen 10-16