19:00 - 20:15 onsdag 17. apr
4
:
0

Det var sæsonens pose blandede bolsjer. Sjovt at betragte fra sidelinjen, hvordan vi efter en relativ hurtig scoring kom ned i deres tempo. Vores opstilling var lidt anderledes og det kræver tilvænning, men også fint med de plads-rotteringer vi kører fra pausen og hele

Ellers havde vi styr på kampen og leverede en flot 4-0 sejr - trods ekstremt hullede handsker, så blev det til cleen sheet fra både mig. halvleg (max 5 min på mål) og resten af kampen hvor Sami a.k.a. "må jeg samle den op" a.k.a. "dejligt at være med til fodboldkamp igen, så jeg bruger mest benene" også holdt målet rent. Bobbe har allerede tigget om at få lov til at komme med igen, men vi får se....!!!

Ellers en til tider hyggelig og komisk kamp, hvor højdepunkterne udover vores mål var da Christian fik en tur i hoppeborgen, da banens største ballon-mave sendte ham på flyvetur og hvor Kolt/Hasselagers kommentar til Treebak kort før han skyder straffe i stedet for at nævne side de forventer han sparker i kommer med kommentaren "han dribler den ind". Heldigvis tog Treebak en lang dribling og bolden var "sikkert" i nettet.