2
:
1
HJEMMESEJR PÅ VORES FORT

Friesgaard vender hjem  og bliver matchvinder i første kamp i sidste minut.. Sikke en fortælling.

Pigerne har været glade for at se Ellen tilbage, og efter god træning torsdag tog vi mod Harlev på vores favorit hjemnebane hvor vi er rigtig stærke.

Solskin og foran 1-0,  vi kunne ikke få bolden i kassen til 2-0, og så sker der ofte det at modstander scorer på en af deres få chancer. 1-1 og vi pressede på, men ind ville bolden ikke.  Disse piger giver dog aldrig op, og da mange forældre var ved  at indfinde sig med 1-1,  blev pigerne ved, og med 50 sekunder tilbage scorer Ellen flot med sit knæ /lår på et af vores utrolig  mange hjørnespark og jublen vil ingen ende gade. Fordi I sidste kamp tabte vi 4-3 i sidste minut - nu var det vores tur.
Hvorfor fejrede I sejrsmålet son I havde vundet VM sagde Ellen’s ene bror efter kampen 😊⚽️☀️ det var sjovt sagt og jeg kan godt følge ham - men ikke svare på det.,😊