4
7 mands OB Kærbysport - Støvring Fodbold

kampreferat vs Kærby:

Vi skal på græs for første gang, og banen er både tung og knoldet.

Vi burde være 9 mand klar, men med et sent afbud og en skade efter 5 min står vi 7 mand retur til hele kampen.

Flot spil bliver det aldrig, og der er også langt imellem de tekniske detaljer. Til gengæld går det heller ikke hurtigt.

Vi spiller momentvis godt, og kommer foran med hhv 1 og 2 mål. Kærby lykkedes med at score i de døende minutter og derfor 2-1 til os ved halvleg.

Kort inde i 2. halvleg får de reduceret, men det ligner i lang tid en uafgjort med halvstore chancer i begge ender.

Kræfterne slipper mere og mere op, og når Kærby løbende skifter 3 mand, så bliver vi godt trætte til slut.

De scorer til 3-2 på et løb igennem banen uden pres med en aflevering ud til siden, og slutteligt med et tilfældigt drop fra vores side. Kampen ender desværre 4-2.

På den positive side fik alle mand fuld kamp, og masser af meter i benene.