Vores Holdsport app sparer dig tid og ressourcer

Vi har lavet en app, så du kan administrere dit hold på Holdsport.dk overalt.

Med App’en har du hurtig adgang til alle de vigtigste funktioner og services på Holdsport, så du aldrig skal bruge unødvendig tid på at organisere og koordinere tingene på dit hold. App’en sørger for de tidskrævende elementer som træner kan ordnes på få klik og overalt, så du aldrig mister fokus de vigtigste ting - vinde kampe og sørge for spillerne har det sjovt i processen.

App’ens vigtigste funktioner

    1) Spilleroversigt

Nemt overblik over klubben eller holdets medlemmer. Du har altid adgang til detaljerede oplysninger på spillere, trænere og assistenter, som er tilkoblet dit hold.

    2) Holdaktiviteter

Du har mulighed for at oprette holdaktiviteter som kampe og træninger. Ved alle aktiviteter kan spillerne se aktivitetens starttid/sluttid, spillested, mødested, hvem der er tilmeldt aktiviteten m.m.

    3) Profil

Spillere og trænere kan se deres personlige profil, og har mulighed for at redigere i dem, hvis f.eks. mail eller adresse skal ændres.

    4) Skift hold

Hvis en spiller er tilknyttet flere hold, så er det muligt at skifte mellem holdene. På den måde sikrer du, at du altid er tilknyttet det rigtige holds aktiviteter og begivenheder.

    5) Skift bruger

Du har mulighed for at bruge din smartphone til at logge på vores app med en anden bruger.

Download af vores Holdsport app

Hvad enten du ejer en Iphone eller Android telefon, så kan du anvende vores app og optimere din hverdag. Gå ind i Appstore (Iphone) eller Play butik (Android) og søg efter “Holdsport.dk”. Download herefter vores app og mærk fordelene allerede i dag.

Er du ikke bruger på Holdsport? Så , og gør livet nemmere for dit hold og spillere.