Gratis oprettelse Opret hold og træner, spiller, klub

Holdsport.dk er trænerens hjælpende hånd - et gratis og avanceret værktøj med mange funktioner

Er du som træner træt af gentagende telefonopkald og e-mails fra spillere, og ved du ikke hvem der kommer til træning eller kamp, så er Holdsports træner værktøj lige noget for dig. Holdsport.dk er et online klubhus, hvor trænere og spillere samler alle oplysninger og aktiviteter under et tag, således at hele holdets eller klubbens informationer findes ét samlet sted.

Holdsport.dk indeholder desuden en online kalender hvor man som træner kan holde styr på tilmeldinger til kampe, træninger og andre aktiviteter. Der findes tre forskellige tilmeldingsformer til en aktivitet/kamp, der hver især understøttes af forskellige udsendelser af e-mails, reminders og gratis SMS. Fx kan der automatisk sendes reminders til alle spillere, som ikke har meldt sig til en aktivitet/kamp. I tillæg har Holdsport.dk netop lanceret et nemt og effektivt værktøj til betaling af kontingent, hvilket betyder at du som træner let kan følge med i hvem der har betalt og derfor selv slipper for den besværlige opkrævningsproces.

Holdsport.dk s træner værktøj indeholder yderligere en medlemsoversigt over trænere, spillere, inaktive og skadede spillere, således alle på holdet kender samtlige telefonnumre/adresser og derfor let kan finde og kommunikere med hinanden. Desuden får du som træner muligheden for at tjekke spillerprofiler og statistikker som fx antal spillede kampe, mål eller røde og gule kort. Holdsport.dk s træner værktøj består samtidigt af en række andre funktioner der hjælper dig med at samle holdet online og skabe socialt samvær udenfor træningstiderne. Fx kan spillere uploade billeder til galleriet eller der kan holdes diverse afstemninger.

For klubber findes der desuden et gratis klubmodul, så man kan lave aktiviteter og opslag på tværs af flere hold og flytte spillere mellem holdene i klubben.

Så gå ikke glip af dette gratis træner værktøj, som med garanti vil gøre livet som træner lettere for dig.